Onze leidingsploeg

21 dames met pit

De leiding is klaar om jullie onvergetelijke zaterdagnamiddagen te laten beleven. Wil je graag weten wie je leiding is en wat je thema is komend werkjaar? Neem hieronder dan zeker een kijkje!

IMG_5257.jpg

Sloebers

1ste en 2de leerjaar (ook derdekleuters)
Leiding: Eva (0478 70 56 50), Lien en Jozefien

Welkom in Circus Paradoes! Dit jaar komen de sloebers terecht in het leukste circus van de hele wereld. Echter staan er hen grote uitdagingen te wachten... Zo belde de directeur ons al dat de olifant ontsnapt is, de toegangtickers verdwenen zijn... Kortom, sloebers we hebben jullie hulp nodig!

IMG_4098 (1).jpg
11ce9960-56a4-4133-b2a7-8b3660a9e689.jpg

STOEIERS

3de en 4de leerjaar
Leiding: Roxanne (0468 20 19 28), Aukje en Fleur

Handtekeningen, fans, rode lopers, interviews…
Dit jaar worden de stoeiers omgetoverd tot echte wereldsterren. We nemen ze mee naar Hollywood waar ze zullen schitteren op de rode loper.
Maak jullie alvast klaar, want jullie worden binnenkort BS (bekende stoeiers)!

Roodkappen

5de en 6de leerjaar
Leiding: Sarie (0471 29 07 36), Cannelle en Noor

fiësta
Om de twee weken viert familie Leroy feest. De kinder fantasieën van de derde generatie wordt jammer genoeg stilletjes aan realiteit. De familiefeesten brengen altijd iets spannend met zich mee. De roodkappen zullen hun familie op iedere mogelijke manier beschermen zodat ze weer met zn allen kunnen genieten van hun jaarlijkse feestdagen.

IMG_4081.jpg
IMG_4208.jpg

JIM

1ste en 2de middelbaar
Leiding: Marthe(0473 28 81 76) en Ada Louisa

Samen met de jimmers reizen we dit jaar doorheen tijd. Van de prehistorie, via piramides naar de disco in de 80’s en verder... Bereid jullie voor op een jaar vol supercoole activiteiten

SIM

3de en 4de middelbaar
Leiding: Isabeau (0471 19 68 62) en Heleen

Sims fastfood. Dit werkjaar gaan de simmers hun volledig verdiepen in de wondere wereld van fastfood. Wie wint de strijd? Mcdonalds of Quick? PizzaHut of Dominos? Slechts enkele levensvragen die dit jaar door de simmers beantwoord zullen worden...

IMG_4177.jpg

ASPI

5de middelbaar
Leiding: Renée (0484 38 04 54) en Flore

Dit jaar wordt onze leidingsploeg versterkt door vier enthousiaste aspiranten. Zij zullen tijdens de activiteiten steeds aanwezig zijn en helpen bij de sloebers, stoeiers en roodkappen. Ze versterken ook onze leidingsploeg op de weekends en op kamp. Elke aspirant staat gedurende één semester bij een groep. Aspiranten zijn echter leiding in opleiding en zijn dus geen aanspreekpunt voor ouders. Voor vragen kan je altijd terecht bij de leiding van de desbetreffende leeftijdsgroep.


Welkom in ons team: Jorien, Marthe, Jade Lycke en Jade Priem! Wij wensen de aspiranten een leerrijk en een zeer tof jaar toe!

HLIF

Fleur, Renée en Fleur

HLIF: H - Heestige, L - Leiding, I - In, F – Form. Leidinggeven, pfff, zoveel werk, investering in tijd, verantwoordelijkheid,… Ja, leiding geven is geen eitje! Een jeugdbeweging houdt meer in dan dat. Het brengt super veel plezier en vriendschappen met zich mee. En nee, geen gewone vriendschappen, maar echte vrienden, vrienden voor het leven, een tweede familie! Om buiten het leiding geven eens gezellig samen te komen, is een speciale groep opgericht, namelijk HLIF. Eénmaal per maand komt alle leiding samen en kruipen ze eventjes terug in hun vroegere rol als “gastje”. Dit doen we om de band te versterken tussen de leiding, wat ook zal leiden tot een betere samenwerking binnenin het leidinggeven. De activiteiten worden georganiseerd door de medeleiding.