Zoeken
  • KSA SKM Website

Sinterklaas

Bijgewerkt: 3 dec 2020

Hopelijk zijn jullie braaf geweest want de Sint is in het land. Samen met zijn roetpiet is Sinterklaas al druk bezig met het inpakken van alle pakjes. Maar er is een probleempje....

ROETPIET IS VERLIEFD! En niet op zomaar een meisje. Hij is verliefd op een leidster van KSA SKM! Roetpiet weigert te vertellen aan Sinterklaas op wie hij verliefd is. Maar Sinterklaas wil het zo graag weten. Daarom hebben wij JULLIE hulp nodig.


Bekijk hieronder elke dag een video en kom te weten op welke leidster roetpiet verliefd is.


Als je het antwoord weet, schrijf dan de naam van de leidster op. Dit kan je doen door op vrijdag 4 december een krijttekening voor je huis te maken, een tekening van de leidster aan het raam te hangen... Laat jullie creativiteit maar los! Wie het juist raadt, krijgt die nacht een beloning van Sinterklaas!


Sinterklaas wil natuurlijk geen huizen vergeten. Daarom vraagt hij aan iedereen, zowel -12 leden als +12 leden om zich te registreren. Via deze link kan je invullen op welk adres de Sint en zijn roetpiet op vrijdagavond 4 december iets lekkers in de brievenbus mogen komen steken. PS. de hulppieten zullen vanaf 20u30 in actie schieten en komen alleen langs bij huizen waar de kindjes al flink slapen ;)

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScb0XoP89bW4eJ9jhcZyP341R-spMr0tu22FnYssiZ7n0qCCQ/viewform?fbclid=IwAR15110mfTQXTQ_kpZdqCKvnMv9HLHQlQDI7OBjrY9DR4LnZ8mX-tMcSUlk

Hieronder vind je nog eens alle afleveringen en alle leidsters op een rijtje. Dit kan jullie helpen bij jullie zoektocht! Kijk zeker ook eens in het infoboekje voor nog meer tips!


Succes!


Aflevering 4
Aflevering 3Aflevering 2

Aflevering 1
310 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven