Zoeken
  • KSA SKM Website

Activiteit sloebers 7/11

Bijgewerkt: 6 nov 2020

Liefste sloebers, beste ouders


Om de weg naar Sprookjesland terug te vinden, moeten de sloebers natuurlijk eerst zelf echte sprookjesfiguren worden. Ondertussen heeft elke sloeber al een passende naam gekregen, maar we missen nog een kroon en die kunnen ze vandaag verdienen!


Mama’s en papa’s, voor het spel van vandaag hebben we jullie hulp nodig.

Het spel bestaat uit 9 kleine opdrachtjes doorheen het huis, met als doel het vinden van de kroon. Door middel van briefjes worden de sloebers naar verschillende kamers gestuurd, waar ze telkens een opdracht moeten uitvoeren. Als de opdracht is uitgevoerd, vinden ze (op de plaats van de opdracht) een volgend briefje, met de volgende ruimte en opdracht. Bijvoorbeeld, bij de fiets leg je een brief met ‘poets je fiets’ en ‘ga daarna naar de keuken’.


In bijlage vinden jullie een document met de verschillende briefjes met daarbij de plaatsen in huis waar je ze moeten leggen. In bijlage vinden jullie ook een A4 met een kroon, die ligt bij de laatste opdracht. Als alle opdrachten goed volbracht zijn, vinden de sloebers hun kroon die ze zelf nog kunnen versieren!

We vragen dus aan mama en/of papa om de briefjes eerste te verstoppen en die daarna misschien te helpen lezen. Voor de meeste opdrachten hebben de sloebers geen hulp nodig.


Ziezo, hopelijk wordt de kroon gevonden en kunnen alle sloebers mee naar sprookjesland binnenkort!


Veel groetjes,

Jullie leiding

Roxanne, Bo, Charlotte, Marthe, Cannelle en Aukje

Opdrachten-sloebers-7-november
.pdf
PDF • 275KB

kroon-sloebers-7-november
.pdf
PDF • 45KB


92 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Sinterklaas