Onze leidingsploeg

23 dames met pit

De leiding is klaar om jullie onvergetelijke zaterdagnamiddagen te laten beleven. Ontdek hier je leiding en je jaarthema!

 

Sloebers

Roxanne, Marthe, Bo en Charlotte

Er was eens...
Een land hier ver vandaan waar alle sprookjesfiguren gelukkig samenleefden. Op een dag gebeurde iets vreselijks; de boze koningin sprak een vloek uit waardoor alle prinsessen in de moderne wereld terecht kwamen. De sprookjesfiguren zitten hier nog steeds vast en vinden geen weg terug. We zijn ten einde raad en hebben hulp nodig. Hopelijk kunnen de sloebers ons helpen en vinden we de weg naar sprookjesland terug

sloeberleiding.jpg
 
st.PNG

STOEIERS

Lara, Saar, Louise en Fleur

S.O.S.! Wat een toffe schoolreis moest worden eindigde in een ramp. Het vliegtuig KSA Airlines verliest de controle en stort neer op een verlaten onbewoond eiland. Hoe geraakt de klas terug thuis, of beter: hoe kunnen ze overleven op dat eiland? Dat is iets dat de stoeiers zullen uitzoeken het komende jaar!

 

Roodkappen

Isabeau, Laure, Marie en Sofie

Don't worry be hippie. Yes, jullie horen het goed, sinds enkele jaren is de hippiegemeenschap terug! Na een bittere strijd en een enorme uitroeiing van hun volk zijn ze nu op zoek naar nieuwe leden om weer leven te blazen in de hippiewereld. Hou jij ook van muziek, bloemen, vele kleuren en vooral veel plezier... ? Dan kunnen we er samen een fantastische hippiejaar van maken!

roodkappenleiding.jpg
 
jimleiding.jpg

JIM

Sarie, Lien, Ada Louisa en Noor

Jim’s Bucketlist: na een lange periode van niets doen, willen we met onze jimmers dit jaar onvergetelijk maken. Daarom hebben we onze eigen bucketlist gemaakt en oh wat gaan we leuke dingen doen. Van de Mount Everest beklimmen tot een citytrip met de meiden of toch liever gaan eten in een 4-sterrenrestaurant, wij doen het allemaal dit ksa jaar

 

SIM

Jozefien, Flore en Renée

Fanessa en Jeffrey braken het wereldrecord van meerlingen baren! Fanessa is bevallen van wel liefst 14 schattige, lieve en gezonde meisjes. Samen met hun speels hondje Rolex, gaan ze een avontuurlijk en spannend jaar tegemoet.

simleiding.jpg
 
ASPI.jpg

ASPI

Eva en Emma

Dit jaar wordt onze leidingsploeg versterkt door vier enthousiaste aspiranten. Zij zullen tijdens de activiteiten steeds aanwezig zijn en helpen bij de sloebers, stoeiers en roodkappen. Ze versterken ook onze leidingsploeg op de weekends en op kamp. Elke aspirant staat gedurende één semester bij een groep. Aspiranten zijn echter leiding in opleiding en zijn dus geen aanspreekpunt voor ouders. Voor vragen kan je altijd terecht bij de leiding van de desbetreffende leeftijdsgroep.


Welkom in ons team: Aukje, Fleur, Maité en Cannelle! Wij wensen de aspiranten een leerrijk en een zeer tof jaar toe!

 

HLIF

Fleur en Bo

HLIF: H - Heestige, L - Leiding, I - In, F – Form. Leidinggeven, pfff, zoveel werk, investering in tijd, verantwoordelijkheid,… Ja, leiding geven is geen eitje! Een jeugdbeweging houdt meer in dan dat. Het brengt super veel plezier en vriendschappen met zich mee. En nee, geen gewone vriendschappen, maar echte vrienden, vrienden voor het leven, een tweede familie! Om buiten het leiding geven eens gezellig samen te komen, is een speciale groep opgericht, namelijk HLIF. Eénmaal per maand komt alle leiding samen en kruipen ze eventjes terug in hun vroegere rol als “gastje”. Dit doen we om de band te versterken tussen de leiding, wat ook zal leiden tot een betere samenwerking binnenin het leidinggeven. De activiteiten worden georganiseerd door de medeleiding.

HLIF.jpg