Onze leidingsploeg

32 dames met pit

Trots stellen wij onze leidingsploeg van dit jaar voor! Deze 32 enthousiaste leidsters zullen zich volledig inzetten om de leden dit jaar de leukste activiteiten te geven en samen super coole evenementen te organiseren! Verwacht jullie aan een topjaar met topleidsters!

 

Sloebers

Rommeldam

Dit jaar nemen we de sloebers mee naar het dorpje 'Rommeldam'. Een gewoon dorp zou je op het eerste moment denken, maar niks is minder waar! Pipa de popzangeres, Debby de dierenarts, Kaatje van de kruidenierswinkel, Bea de bakkerin en Bobette de bouwvakster maken allerlei gekke dingen mee! Daarbij hebben ze dan ook vaak de hulp van de sloebers nodig. Wil jij ook graag eens ontdekken hoe het er aan toe gaat in ons dorp? Kom dan zeker eens langs op één van onze activiteiten! Tot dan! Lara, Bo, Emma, Hermien & Eva

Test sloebers.jpg
 
Test stoeiers2.jpg

Stoeiers

Geheime agenten

De stoeiers zullen dit jaar voor heel wat hete vuren staan! Er wacht hun een jaar vol spanning en avontuur. Als echte geheim agenten zullen ze geheime missies moeten oplossen in uiterste discretie. Gelukkig staan ze er niet alleen voor, samen met inspecteurs Roxanne, Marthe, Saar, Hanne en Rebecca vormen ze een sterk team! Het gevaar ligt op de loer, dus zijn jullie er klaar voor?

 

Roodkappen

FC De Kampioenen

Dit jaar worden de roodkappen ondergedompeld in de wereld van FC De Kampioenen. Samen gaan we mee in hun zotte verhalen. Het lokaal werd omgetoverd tot het clublokaal van De Kampioenen. Elke zaterdag om de twee weken zijn jullie welkom om mee te gaan in de avonturen, misverstanden, en humoristische taferelen van Doortje, Pascal, Balthazar, Bieke, Marcske, en de rest. We kijken er alvast naar uit! 

Tot dan,
Jullie roodkappenleiding (Louise, Fleur, Flore en Sarie)

Roodkappen.jpg
 
Test JIM.jpg

JIM

JIM goes viral

Bevind jij jou in de leeftijdscategorie van 12 tot 14 jaar (1ste en 2de middelbaar)? Wil je even ontspannen tussen al dat studeren in? Wil je samen met leeftijdsgenoten onvergetelijke herinneringen maken? Dan ben je zeker en vast welkom bij de jimmers. Het jaarthema van de jimmers dit jaar is … #JIMGOESVIRAL. Elke activiteit zullen we een spel spelen over een bepaalde app. Snapchat, spotify, netflix,.. komen allemaal aan bod. Benieuwd welke apps nog allemaal op de activiteiten zullen voorkomen? Kom dan zeker eens proberen bij de jim samen met leidsters Ada Louisa, Laure, Jozefien en Heleen.

 

SIM

Apostelen

In de naam van de vader, de zoon en de heilige geest amen. De simmers worden dit jaar omgevormd tot echte Apostelen. Elke activiteit wordt er een nieuw sacrament toegediend. We verwachten een onberispelijk gedrag, dus leer alvast maar de 10 geboden. Ready to go to heaven ... Amen! Dit jaar is de SIM-leiding Lien, Isabeau en Renée.

SIM.jpg
 
Test aspi.jpg

ASPI

Aspiranten

KSA Sint-Kruis en Male leidt elk jaar nieuwe leiding op. Dit jaar gebeurt dit door Nina en Fleur.

 

HLIF

Leiding voor leiding

HLIF: H - Heestige, L - Leiding, I - In, F – Form. Leidinggeven, pfff, zoveel werk, investering in tijd, verantwoordelijkheid,… Ja, leiding geven is geen eitje! Een jeugdbeweging houdt meer in dan dat. Het brengt super veel plezier en vriendschappen met zich mee. En nee, geen gewone vriendschappen, maar echte vrienden, vrienden voor het leven, een tweede familie! Om buiten het leiding geven eens gezellig samen te komen, is een speciale groep opgericht, namelijk HLIF. Eénmaal per maand komt alle leiding samen en kruipen ze eventjes terug in hun vroegere rol als “gastje”. Dit doen we om de band te versterken tussen de leiding, wat ook zal leiden tot een betere samenwerking binnenin het leidinggeven. De activiteiten worden georganiseerd door de medeleiding. Dit jaar zijn dat Iman, Laure en Célestine.

hlif.jpg
 
pr.jpg

PR-team

Public relations

Foto's bewerken, filmpjes maken, de site onderhouden... Dat wordt allemaal gedaan door ons gloednieuwe PR-team. Het bestaat uit leidsters Charlotte, Marie, Célestine en Iman.

 

©2019 door KSA Sint-Kruis en Male. Met trots gemaakt met Wix.com